De rolgordijnen trends van nu!

Rolgordijnen kunnen je huis meteen een hele andere uitstraling geven. Of je nu net een nieuw huis en hebt en nog op zoek bent naar gordijnen die goed bij de rest van je interieur passen, of je toe bent aan een nieuwe look, bij Somfy BE ben je aan het juiste adres. Of je op zoek bent naar rustige gordijnen of er juist een echt statement mee wil maken, wij hebben voor ieder wat wils. Omdat je door het uitgebreide assortiment soms niet meer weet waar je het zoeken moet, geven we je vandaag de rolgordijnen trends van nu mee. Doe er je voordeel mee en win inspiratie op voor in je eigen huis!

De kleuren van nu

Een industrieel interieur is tegenwoordig helemaal hip. Rolgordijnen met een donkere tint sluiten hier naadloos bij aan. Verder zijn dit jaar de kleuren okergeel en olijfgroen ontzettend trendy. Met deze kleuren weet je zeker dat je goed zit en zorg je ervoor dat je gordijnen een echte eyecatcher zijn. Ook rolgordijnen met een print doen het erg goed dit jaar en zullen jouw interieur een mooie nieuwe uitstraling geven! Rolgordijnen met een print zijn tevens een hele goede keuze als je op zoek bent naar gordijnen die een echt statement kunnen maken in jouw interieur.

Type rolgordijn

In een wereld waarin iedereen alsmaar druk lijkt te zijn is het niet verbazingwekkend dat elektrische rolgordijnen een nieuwe trend zijn geworden. Er zijn verschillende mogelijkheden wat betreft elektrische rolgordijnen dus er is voor ieder wat wils. Een andere trend zijn duo rolgordijnen, die een beetje doen denken aan jaloezieen. Het zijn namelijk gordijnen met een stof die afwisselend dichte en doorzichtige banen heeft. Zo kun je spelen met de lichtinval! Rolgordijnen kopen kopen kan een hele uitdaging zijn, maar hopelijk heb je met deze tips voor de trends van nu wat inspiratie op kunnen doen.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top